Skip to content
Cazare_FIV
Cazare_FIV
Cazare_FIV

Gyongyi si Doru Pop

De 21 ani Gyongyi si Doru Pop ajuta cuplurile care isi urmaresc visul de a deveni parinti la institutul Kaali de Szeged oferindu-le servicii de cazare, traducere si intermediere in relatia cu clinica. Ei conduc pensiunea Gyongy Virag unde veti gasi mai mult decat in loc de dormit: o comunitate care parcurge acelasi drum, comunitate gata sa ofere sustinerea de care este nevoie in aceasta perioada.

Cazare_FIV

Pensiunea Gyongy-Virag dispune de 6 camere modern si cochet mobilate. Toate camerele au baie proprie, televizor cu programe romanesti ca sa te simti ca acasa. Exista 2 bucatarii utilate care au frigider si congelator, plita electrica, cuptor si toate ustensilele de care ai nevoie ca sa gatesti, tacamuri, farfurii si pahare, cani, cafetiera sau cuptor cu microunde. Nu trebuie sa aduci nimic de acasa pentru a te simti confortabil pe perioada tratamentului daca alegi sa ramai la Szeged.

Cazare_FIV

Locatie

Pensiunea este situate la 5 minute de mers pe jos de clinica si foarte aproape de centrul orasului, intr-o zona foarte linistita. Faceti cateva minute pe jos pana la hypermarketul non stop Tesco, magazinele Aldi sau Spar sau pana la piata de legume si fructe. La circa 10 minute de mers se gasesc 3 mall-uri, zona pietonala cu terasele, cofetariile, pizzeriile si magazinele sale.

Cazare_FIV

Despre Szeged

Cazare_FIV

Contact

gyongyig@yahoo.com
+36303846397
Zakani Utca nr.5A